• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Te Koop Schietschoenen AHG Stenvaag

 • 155
 • 1
Schietschoen AHG Stenvaag In goede staat Maat 44 Met nieuwe teenstukken Ophalen of verzenden. 0229-216824

Te Koop Hagel nieuwe laser range finder (afstandmeter

 • 314
 • 2
Hagel nieuwe laser range finder (afstandmeter) Nieuw in doos tasje , batterij, handleiding (Eng) 5-600 meter €.97.50 Ophalen of verzenden kk 0229-216824
Bullpup/dog Prototype Nieuwe Evanix
 • 375
 • 12
Van de Evanix FB page: Buks zou semi-auto zijn maar deze keer met air blowback. Het wordt nog een wedstrijdje tussen Hatsan en Evanix... Wie maakt de lelijkste bullpup :D4

Top