• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.

  [Disclaimer] Als je geen account (meer) hebt op dit forum, dan kunnen jouw berichten niet worden verwijderd, maar ook niet (meer) herleid worden naar jou persoonlijk.


Resource icon

PELLET LOADER PRO Kalibers 0.177, 0.22, 0.25, 0.30 Versie 01

No permission to download

PELLET LOADER PRO Kalibers 0.177 0.22 0.25 0.30​

Speedloader voor FX Hi Cap Side Shot Magazijnen.​

Thuis je Snel Lader(s) voorbereiden incl de extra span-pellet of Slug, om zo op de baan snel je magazijn te vullen.
Dit type Snellader is er op ontworpen zodat deze zeer makkelijk te vullen is met het rokje naar onder. Met het Lock-mechanisme kan het magazijn-revolver vrij draaien en met de uitsparing aan de zijkant kan u zeer eenvoudig de pellet of slug toevoegen.

Mocht je geen printer hebben, ik heb zelf van ieder kaliber nog een stuk of 12 liggen helemaal verlijmd, hoef je niks aan te doen, die zou je kunnen overnemen. PM me dan even (Jan Buks).

Printen zonder ondersteuningsmateriaal, leg de onderdelen slim op je printbed. Deze zijn zo ontworpen dat ondersteuningsmateriaal NIET nodig is!

Alle STL bestanden, incl een STEP bestand mocht je zelf nog zaken willen aanpassen!

LET OP!! HET IS TOEGESTAAN DEZE BESTANDEN TE DOWNLOADEN, MAAR NIET OM ZE TE DELEN MET DERDEN! ALLE RECHTEN BLIJVEN VOORBEHOUDEN AAN BUKSFORUM.NL
022_RealSpeedload01.jpg
022_RealSpeedload02.JPG
022_RealSpeedload04.jpg
022_Zwart_GlowInTheDark.jpg
Auteur
Jan Buks
Downloads
3
Weergaven
302
First release
Last update
Beoordeling
0.00 ster(ren) 0 beoordelingen

More resources from Jan Buks

Bovenaan