• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Luchtgeweer PCP 100 meter groepjes fx impact

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Julez

Forum Expert 2
Elite member
OB Collectief
Na gisteren de hele middag aan allerlei knopen gedraaid te hebben, en een goede afstelling gevonden te hebben(denk ik)dacht ik vanmorgen dat het een mooie dag zou zijn om eens wat 100 meter groepjes te schieten,aangezien geetee liever wat 100 meter groepjes van een impact zou zien ipv 50 meter(begrijpelijk).Bij deze.
Dit waren de 2 eerste groepjes van de dag(t werd me al snel teveel elke keer op en neer lopen,plaat spuiten:sweating:4).Was zo goed als windstil t eerste half uur.Daarna ging t wat waaien.
Geschoten met JSB heavy mk2 op 270m/s.extremespread <3 m/s gemeten over 10 schoten. Liggend geschoten vanuit een schuur naar buiten door een bungalow in aanbouw en weer naar buiten :D4
Ik ben tevreden.
 

Bijlagen

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top