• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Te Koop 2 x BSA Meteor Mk5 aanbieding

#1
Hierbij verkoop ik mijn twee BSA Meteor Mk5's, 4,5 mm (.177).

Het zijn fijne buksen, waarmee ik veel plezier heb gehad. Ze verkeren in goede staat. Ik heb in beide buksen recentelijk de zuiger seal vervangen.
De Meteors zijn ideaal om de inwendige techniek van veerbuksen te leren; ze zitten eenvoudig in elkaar en er zijn veel onderdelen te verkrijgen.
Zo ook gasram kits, krachtigere veren, delrin veer geleiders etc. In twee minuten ligt de buks uit elkaar, hier kan ik desgewenst uitleg over geven.
Er zit weinig preload op de veer, zodat een veercompressor niet nodig is. Dus: een leuke buks om mee te schieten en aan te sleutelen.

* De Meteor op de blauwe handdoek komt zonder demper, met dezelfde loop als op de andere Meteor (ik moet nog een "verse" foto maken). Hier zit ook een nieuwe veer in. De kolf is puntgaaf. Het metaalwerk verkeert in uitstekende conditie. Er moet een kijker op. Prijs: 85 euro

* De andere Meteor komt met een SMK kijker, 4x32 met mildot reticle. Een fijn, licht en helder kijkertje. Met montage. De trekker van deze Meteor is redelijk zwaar. De kolf en het metaalwerk verkeren in uitstekende conditie. Prijs: 75 euro.

Prijs samen: 150 euro.

Op te halen in Amsterdam, maar ik kan ze ook op de post doen.
Mvg, Louis
 

Bijlagen

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Top