• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Algemeen Informatief 4500psi Compressor Aliexpress

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

pullfan236

Schutter 2
Forum Sponsor
Een paar weken geleden mijn 4500psi https://nl.aliexpress.com/item/32797668865.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d9vrsvd compressor in ontvangst genomen.
Na enkele minuten begon het ding olie te lekken uit de pakking tussen de cilinder en het blok.
Fles was nog niet aan de 130 bar dus gelijk de boel stil gezet en contact opgenomen met de leverancier in de bamistraat.
Kreeg binnen een half uur keurig bericht terug met de vraag waar de lekkage plaats vond.
Ik dat uitgelegd in m'n beste Chinees :giggle:4 wat volgens mij de oorzaak was van die nieuwe oliebron in mijn huis.
Na wat heen en weer mailen heb ik de man kunnen overtuigen dat hij voor niks een paar setjes spareparts richting mijn adres mocht sturen.
Dat zou hij afgelopen maandag direct doen want dit mocht niet bij zo'n kwaliteitsproduct volgens hem.
Ik ben zelf best wel handig en heb intussen zelf een pakking gemaakt omdat m'n fles aan een refil toe was en ik geen 3 weken op onderdelen uit de bamistraat ga zitten wachten.
Nieuwe pakking erin gezet en wat denk je komt de compressor niet over de 125 bar heen gepompt....:mad: gloeiende g.....ver.
Hogerdruk cilinder uit elkaar gehaald en wat denk je hangen alle zuigerveren aan gort aan de hogedruk zuiger. Weer contact opgenomen en kreeg de mededeling dat ik nog een zakje pistonrings HP cilinder.JPGHP cilinder1.JPGHP cilinder2.JPGpiston rings.JPGna gezonden kreeg om de boel zelf te reviseren. Nu zat er een setje van die pistonrings bij de reserveonderdelen en die zitten er alvast in.
Nu heeft de compressor totaal geen moeite meer om een 12 liter fles in rap tempo naar 300 bar te brengen.
Hierbij wil ik maar zeggen neem altijd contact op met de leverancier, als was het ver van huis, en als die gewillig is kan je daar best wat mee bereiken.
Heb vandaag voor een kennis ff z'n fles vol geblazen en het ding werkt voorlopig perfect.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan