• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Evenement 5E Wedstrijd Groot Kaliber Gezelschap Linne, 29 juni 2019

Bruno

Vaste Schutter 1
Elite member
Beste mensen op 29 Juni komt het GKG weer in Linne voor een wedstrijd heb je altijd al eens mee willen doen op een 100 meter wedstrijd dan is dit je kans, je mag gewoon eenmalig een keer kennismaken als je wilt er is genoeg ondersteuning en begeleiding aanwezig om jouw wedstrijd tot een succes te maken. heb je geen externe regulator of grote luchtfles je mag het gerust van mij lenen als ik het maar van te voren weet neem ik een xtra fles mee. Er bestaat ook de mogelijkheid om met de 50 meter Benchrest wedstrijd mee te doen dit is voor luchtwapens tot 6.35 mm veer, co2 , pcp { niet aan de fles } er word geschoten op de BR50 kaart google er even op dan weet je hoe het er uit ziet. Alsof dit nog niet genoeg is kun je ook nog deelnemen aan de BBQ voor 15.00 euro kun je kletsen / ouwehoeren met mede schutters onder het genot van een lekker hapje en drankje en wellicht leuke contacten opdoen het is allemaal zeer laagdrempelig dus schrijf je in via luchtbuks.net.
 

Bijlagen

Laatst bewerkt:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top