• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Tech Vraag afdichting voor air booster

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

ketelbinkie

Schutter 1
beste leden, ik ben zelf een air booster aan het bouwen.
nu zoek ik voor de pomp cilinder een afdichting, een o ring of iets dergelijks , het probleem bij een o ring is alleen dat deze slijt als hij niet geolied wordt .
ik ben daarom opzoek naar een afdichting/ seal die niet geolied hoeft te worden en gewoon droog mag lopen, ik heb zelf al minstens 2 uur gezocht op het web maar ik heb nog steeds niks geschikts gevonden. ik hoop dat iemand mij kan vertellen wat ik moet hebben en waar ik het kan halen, mogelijk iemand die zelf ook een air booster heeft gemaakt

de buitenmaat moet tussen de 23-27 mm zitten , ik moet de cilinder nog afdraaien vandaar dat er wat marge op zit , ik kan hem dus nog aanpassen aan de afdichting
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top