• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Algemeen Info Gevraagd Afmetingen HW97

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

obthomas

Vaste Schutter
Beste

Voor een oefening op school moet ik een meubel maken, ik heb gekozen een kist te maken om mijn toekomstige HW97 in te steken met scope, munitie,... . Het probleem is dat ik nog geen HW97 heb maar ik moet wel al de afmetingen weten voor mijn koffer. De lengte van de kist word 120 cm dus voldoende voor de lange versie. Wat ik nog niet weet is wat de maximale dikte is van de HW97. De buks komt in een uitgesneden schuim zodat het vast zit in de kist maar ik moet dus de dikste maat hebben zodat ik weet hoe dik de kist en het schuim moeten worden. Ik wil geen volledige kist maken om dan te ontdekken dat hij te dik is om erin te passen ;) Zou iemand hier kunnen meten hoe dik het dikste punt is op het geweer, van de houten kolf en van de synthetische, tenzij deze diktes hetzelfde zijn.

Alvast bedankt, Thomas
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top