• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Optiek Afstellen Vizier op buks

Marley

Schutter
Halloos,

Een vraagje, hoe kun je een vizier loupezuiver afstellen op een afstand van 15 meter op de kaart, ik heb hier het nodige over gelezen op dit forum.....maar toch...
Je gaat afstellen schieten en weer afstellen (herhaaldelijk) toch vraag ik mij één ding af, is de mens hier niet de zwakste factor in, dit omdat je volgens mij nooit 100 % zuiver dezelfde positie inneemt, er kunnen alleen al door het vasthouden verschillende posities t.o.v de kaart ontstaan lijkt mij.

Ik weet niet of ik hier een link naar youtube mag plaatsen, wil me vooral aan de regels houden, maar op onderstaande link zie ik iets waar ik wel vertrouwen in zou hebben m.b.t tot zuiver afstellen, zelf wiebel ik best wel wat en denk dat hiermee op te kunnen lossen, graag reaktie want ik kan het uiteraard ook helemaal verkeerd hebben.
Op tijdstip 0.29 zie je de steun staan die ik graag zou hebben, zijn die hier bekend , te koop in nederland ?


vr groetjes,
Marley.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top