• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Bullpup/dog AGN Technology Uragan .25 - 70 Joule

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

Jan Buks

Elite Expert 2
Administratie
Forum Sponsor
OB Collectief
De lol is er alweer vanaf. Hij is binnen.. :)
IMG_1117.JPGIMG_1114.JPG

Jammer eh, krijg je er een mooie koffer bij, alleen is deze waardeloos zodra er een kijker op je buks staat..
Buks komt met Sticker, Schuifmaatpen, koffertje, vulsetje zonder meter, vulnippel en 2 magazijnen

Maak even dit topic aan, zodat ik het andere topic Wannahaves kan opruimen.

AGN Technology Uragan .25

ik heb deze buks uit Tsjechië laten komen (Balistas), je krijgt daar minimaal 7% korting en het verzenden is gratis (3 werkdagen verzendtijd en daar was hij beschikbaar, nu ook bij Krale).
De Buks doet ongeveer 70 Joules en kan gevuld worden tot 300 Bar. De luchtbuks doet gemakkelijk 90 schoten naar 150 Bar. Al twijfel ik nu wel want volgens de spec's doet deze 80 schoten, dus kan zijn dat ik me een magazijn vergist heb (Kom ik later dus nog op terug :)).
Er zit een CZ loop op en de bullpup is gereguleerd. Op de loop zit 14mmx1.25mm draad en daar past een Vulcan demper op (Bij Balistas stond in de advertentie 1/2 UNF, maar dat klopt niet).
Ik ben er erg blij mee, want hier in de tuin is alles gat in gat (28 mtr) zonder vliegers, kan er natuurlijk verder niet veel over zeggen, maar heb buksen die het slechter doen op deze afstand. Lange afstand moet dus nog een keertje getest worden. Ik heb zojuist allerlei soorten pellets/solids besteld om straks mee te spelen.
Dit is geen review, heb de luchtbuks pas 2 dagen en heb er hooguit een uurtje mee kunnen spelen, daarom maar een paar fotootjes.
(De breech is zo mat zwart, dat je vinger wit afgeeft, dit is gewoon weg te poetsen. denk hele kleine huidschilfers die afgeschuurd worden door de ruwe kleur/verf.)
20777
20778
20779
20780
 
Laatst bewerkt:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan