• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Wedstrijd Air Arms International Challenge Cup

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Eric65

www.ftschalkhaar.nl
Organisator
Elite member
Beste allen,

Hierbij worden jullie uitgenodigd om deel te nemen aan de Air Arms International Challenge Cup welke gehouden wordt op 7 juli 2018 te Schalkhaar.
Voorafgaand is er op 6 juli een nachtwedstrijd georganiseerd.

1520469932362.png

De set up van het evenement is grofweg als volgt, verder details komen nog in de loop van de tijd als we alles verder uitgewerkt hebben:

Vrijdag 6 juli is ieder vanaf 17 uur van harte welkom, kampeerders kunnen dan hun kampeerplek gaan opzetten en de BBQ zal dan rond die tijd ook aangaan.
Nachtshoot briefing ergens tussen 22.00 en 22.30, daarna start nachtwedstrijd.

In de ochtend van 7 juli zal er ontbijt zijn vanaf 9.00, inschrijven Air Arms International Challenge Cup vanaf 11.00 uur en dan inschieten. Briefing rond 12.30 en daarna start wedstrijd.
Afhankelijk van het aantal deelnemers kan het zijn dat de dag-wedstrijd nog opgesplitst gaat worden bij grote deelname, er zal dan een vroege en een latere start komen. Maar dat is nog niet zover.

Inschrijven kan via de website van FT Schalkhaar (https://www.ftschalkhaar.nl/). Schrijf je in het is een uniek evenement dit jaar op de HFT kalender in Nederland!

(dit topic vervangt dan het oude topic https://www.buksforum.nl/xbuks/threads/air-arms-memorial-2018.4958/page-2#post-65326)

Locatie: Oerdijk 83, 7433 PA Schalkhaar - https://www.ftschalkhaar.nl/

[map=52.2669332,6.2118716]tekst[/map]

[streetview=52.2669332,6.2118716;270]tekst[/streetview]​
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top