• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Evenement Air Arms International Challenge

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Eric65

www.ftschalkhaar.nl
Organisator
Elite member
Zoals velen wel zullen weten staat op de DFTA kalender op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2019 de Air Arms International Challenge Cup gepland bij FT Schalkhaar. De AAIC was vorig jaar een groot succes maar om diverse redenen hebben we moeten besluiten een iets andere opzet te kiezen. Die andere opzet houdt helaas in dat we plaats hebben voor maximaal 60 schutter; 30 uit Engeland en 30 uit Nederland. Het is daarmee tot onze spijt dan ook niet mogelijk een open inschrijving te doen voor iedereen die mee zou willen doen.

We gaan 30 Nederlandse schutters op persoonlijke titel uitnodigen om mee te doen, dit na een objectieve selectie en loting door FT Schalkhaar. Mocht je geen mail hebben ontvangen van FT Schalkhaar dan behoor je helaas niet tot de geselecteerde schutters. Je bent natuurlijk altijd van harte welkom om te komen kijken op de wedstrijddagen.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top