• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Luchtgeweer PCP Air Arms S510 .25

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

stag hammer

Forum Elite
Tijdje geleden weer eens met de s510 .25 aan het schieten geweest. Ruim een jaar geleden ondervond ik dat de buks niet meer zo wilde schieten als dat het voorheen deed! Alles geprobeerd van powertune tot volledig schoon halen van de loop.

Kom ik er bij mij thuis in de loods achter dat gewoon het rubber ringetje in het magazijn kappot was. Deze ertussenuit gehaald en de buks schoot weer als vanouds (heb zelf een kleine 20blikken oude JSB's).

Maar met de sporter kolf kreeg ik toch het gevoel niet echt als wat ik met mijn eerste s510 .25 had. Dus maar weer een tribute van de EdGun Morana gemaakt. Was voor mij mijn aller eerste home made kolf, vond het leuk om te maken, zeker omdat ik alle feestmalen voor mn bovenfrees nog had :)

Blijft een lerp van een kolf en het moet je liggen, maar toch eveneens genereert hij lekker stabiliteit voor de 100m!

Buksje gaat weer als een trein & staat helemaal mooi te wezen in de kluis (y)

Gr.
Piet
WP_20150326_001.jpg WP_20150326_002.jpg
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top