• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Luchtgeweer PCP Air Venturi Wing Shot II

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Jan Buks

Admin
Administratie
Elite member
DerekmainshotII_02-1.jpg

Het idee van een shotgun op luchtdruk is niks nieuws en is al vaak geprobeerd. Maar is nog nooit eerder zo goed gelukt als de Wing Shot II. Dit is de eerste PCP shotgun die voor het grote publiek beschibaar is. Het mooie van de Wing Shot II is het nieuwe shotshell systeem. Met dit systeem schiet je 6 of 8 kogeltjes op een effectieve afstand van 25-30 meter. Ook schiet dit geweer zo genaamde "slugs" dit zijn extra zware projectielen!

wingshotII2-1.jpg

wing-shot-2.jpg
De Wing Shot II is gebaseerd op het zelfde montuur als andere geweren in de Sam Yang familie, met wat extra kenmerken. De kolf heeft een rechte shotgun stijl grip met een wangstuk voor de links en rechtshandige schutter. Ook beschikt dit geweer over een bead sight gemaakt van messing en een verwijderbare choke die vast zit aan de loop. De druk cilinder op de Wing Shot II kan worden gevuld tot 200 BAR (3000 psi) en door de Foster koppeling ( niet mee geleverd ) is hij gemakkelijk te vullen. Wanneer je de druk cilinder niet vult kan je doormiddel van de bijgeleverde dopjes vuil uit de koppeling houden. Het aanspannings mechanisme is een rechte bolt action systeem met keuze uit een krachtig of iets minder krachtig schot.
676369i2_ts.jpg
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top