• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Algemeen Info Gevraagd Als jij mag kiezen uit deze 4, welke zou je dan nemen?

Als jij mag kiezen uit deze 4, welke zou je dan nemen?

 • FX Crown

  Votes: 11 22.0%
 • FX Impact

  Votes: 17 34.0%
 • Daystate Wolverine R HiLite

  Votes: 7 14.0%
 • Daystate Red Wolf

  Votes: 15 30.0%

 • Totaal aantal stemmers
  50

Jan Buks

Admin
Administratie
Elite member
Hoi het is bijna zo ver, een nieuwe setup waarmee ik op alle afstanden zou kunnen schieten, een .25, ik heb 4 keuzes, maar de laatste 2 zijn eigenlijk omdat ik ze mooi vind, niet omdat ze zo goed schieten op bv 100m. Dus eigenlijk gaat het om de eerste 2. De Impact of de Crown welke is beter?

De scope is al bekend, dat wordt wss een RAZOR HD GEN II - 4.5-27X56 - EBR-2C - MOA


FX Crown
fxcrown.jpg

FX Impact
fx-impact25sil.png

Daystate Wolverine R HiLite
1000776_-_photo_1_1522495375_img.jpg

Daystate Red Wolf in rood of bruin
maxresdefault.jpg
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top