• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Bullpup/dog Artemis p15 .25 tuning

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

West

Forumnar & Artemist
Forum Sponsor
OB Collectief
Zaterdag m'n nieuwe P15 .25 binnengekregen, op 250 bar gezet en meteen de eerste 100 schoten over de chrony gehaald. 1e resultaat : met jsb 25,39gr 215m/sec, =38 joule. Met jsb 33.95gr 195 m/sec =41 joule. Volgens fabrieks opgave moetie 245 m/sec = 60 joule doen!, beetje mager resultaat dus..... Vraag 1 ;is dit nog "nieuwigheid"? Vraag 2 ; heeft de buks een ingebouwde regulator, is niets over te vinden in de beschrijving, maar sommige filmpjes op YT laten een mooie vlakke string zien tussen 250 en 120 bar. Vraag 3 aan bestaande gebruikers ; Heeft iemand eenvoudige tips om het vermogen een beetje op te peppen? (of misschien ook wel wat verdergaande tips!?
 

Bijlagen

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan