• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Bullpup/dog Ataman ADR20 big bore (.45) bullpup

Jan Buks

♥♥♥ ♥♥♥♥
Administratie
Forum Sponsor
OB Collectief
Ataman ADR20 big bore (.45) bullpup
Beschikbaarheid is gepland midden 2020.
(Vertaald door Google)
Momenteel staat dit Ataman groot kaliber luchtgeweer bekend als de ADR20. Rustam Nadyrov van Ataman legde echter uit dat het in de toekomst misschien nog een naam draagt - mogelijk "Beer". Dat zou er een goede Russische naam voor zijn!
HAM-Ataman-3.jpg

Het prototype heeft een HPA-drukslang, zoals te zien is op deze foto's. Rustam zei dat er in de toekomst ook een flesversie kan komen.
HAM-Ataman-1.jpg

Deze Ataman ADR20 met grote boring heeft een twee-schots magazijn met slide-across actie. Het magazijn accepteert echter voeringen die de slakken vasthouden. Deze magazijnvoeringen zijn uitwisselbaar - net als de loop - dus het is duidelijk dat de ADR20 kan worden aangeboden in andere kalibers dan .45 cal.
HAM-Ataman-2.jpg

Over het algemeen heeft dit Ataman luchtgeweer met grote boring een eenvoudig, ambachtelijk ontwerp. Er zijn geen onnodige franje, dit is ontworpen als een betrouwbaar, capabel jachtluchtgeweer met de kracht om een serieus spel uit te schakelen.
HAM-Ataman-6.jpg

Het meest verrassende aan de Ataman ADR20 is misschien wel de prijs! Hoewel Rustam benadrukte dat de prijs nog niet is afgerond - niet verrassend aangezien er duidelijk enkele laatste verfijningen moeten worden aangebracht vóór de productie - liet hij doorschemeren dat dit de goedkoopste Ataman PCP van allemaal zou kunnen zijn - goedkoper dan zelfs de pistolen van het bedrijf!
01-23-20-04a-Ataman-shuttle.jpg

01-23-20-04-Ataman-big-bore.jpgadr20-1.jpg01atamanadr20-1.jpg02atamanadr20-1.jpg
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan