• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Pellets Batch 26050018 JSB

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

Eric Airguns

Forum Expert
Forum Sponsor
Batch 26050018

JSB Heavy 5.5 om te huilen. Zijn er meer mensen die hiermee zitten opgescheept.

Ik heb maar eens een email gestuurd naar de verkoper want het verschil met een normale batch is enorm groot.

Gaan jullie terug met een slechte batch of wat?

Een slechte pellet is als een fiets met een slinger. Ik snap dat de verkoper dit geleverd krijgt maar even testen voor ze de verkoop in gaan?

20191110_150832.jpg20191110_150801.jpg

Tijd voor een slechte batch database?
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan