• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Forum Ideeën Belangrijke Gebruikers Info

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Jan Buks

Admin
Administratie
Elite member
We hebben nu meer mogelijkheden op dit forum als gebruiker. Zo kan je nu zelf:

* Je [BGCOLOR=rgb(226, 80, 65)]Gebruikersnaam[/BGCOLOR] veranderen (max. 1x per maand).

* Verander je gebruikersnaam kleur. [Edit]: (Je kan het wel instellen, maar wordt later wss pas zichtbaar na een update).

* De editor beschikt nu ook over meer functies, nu kan je eigen templates maken, meer kleur en style opties of berichten verbergen etc.

* Je kan nu ook zelf je account De-activeren en zelf ook weer activeren ( Zelf activeren kan alleen binnen 30 dagen na de-activering, hierna zal je account door de admin weer geactiveerd moeten worden).

Nieuwe functies:
* Nieuwe reactie symbolen met counterbalk voor [BGCOLOR=rgb(65, 168, 95)]Positief[/BGCOLOR], [BGCOLOR=rgb(124, 112, 107)]Neutraal[/BGCOLOR] en [BGCOLOR=rgb(226, 80, 65)]Negatief[/BGCOLOR]. Deze balk word onder je Avatar weergegeven. [BGCOLOR=rgb(65, 168, 95)] [/BGCOLOR][BGCOLOR=rgb(124, 112, 107)] [/BGCOLOR][BGCOLOR=rgb(226, 80, 65)] [/BGCOLOR]

* Nieuwe Topics aanmaken als vraag. Dit is een apart vraag en antwoorden systeem waarbij de auteur zelf het beste antwoord kan markeren en zo aangeven dat de vraag beantwoord is.

[BGCOLOR=rgb(247, 218, 100)]Het forum is NIET leesbaar voor gasten. Je kan zelf uitloggen en zien wat gasten mogen bekijken. (Alleen de titels)[/BGCOLOR]

Vragen of suggesties: ... Plemp er maar onder.
 
Laatst bewerkt:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top