• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Pellets & Solids Ben ik nu echt de enige die kopmaten van 5,45 - 5,46mm meet bij JSB terwijl op het doosje 5,52mm staat?

geetee

Team Limburg
Team Limburg
Elite member
Ik vraag me echt af of ik de enige ben die kopmaten van 5,45 - 5,46mm meet?
Zowel de 15,grain JSB pellets en de 18 grain JSB pellets die ik pas geleden met batchnr. 47505117 gekocht heb en waarop aan de onderkant 5,52mm staat.
Ik heb met een kleine micrometer gemeten, een digitale schuifmaat, een analoge schuifmaat en zelfs gaatjes in een 4mm RVS plaat gemaakt en geruimd op 5,46/5,47/5,48 enz!
Ook door de loop geduwd is ondanks choke slechts zeer weinig rifling te zien.
Is dit de nieuwe standaard?
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top