• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Regels & Veiligheid bescherming tegen loodstof

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Luchtbuks.com

WM16
Winkelier
Omdat er altijd meer kennis aanwezig is op allerlei gebieden heb ik een vraag.... Die misschien wel meer mensen bezig houdt... Ik schiet in een vrij kleine ruimte in een 'schietpijp' / meet opstelling.... Daarbij komt veel loodstof en lood damp vrij. Tenminste: Te beoordelen aan het vele zwart op de grond en de tafel. Nou vind ik dat bezwaarlijk worden naarmate ik ouder wordt., Kijk: Vroeger in de tuin op een gasbrander vislood smelten voor zeevissen... Geen probleem. En jaren zware shag roken: Geen probleem. Ik ben daar wel mee gestopt op een zeker moment. Maar: naarmate je ouder wordt en er mensen om je heen wegvallen die gezonder leefden dan ik ga je toch wat vaker piekeren en nadenken. Ow ja.... Het gaat niet om 10 metingen per week he. Eerder 50 per dag en 6 dagen in de week.... Wie weet of kent daar oplossingen?

Bij voorbaat dank!

Joost
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top