• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Forum Ideeën Betalen voor Forum of.....?

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

hjm

Forum Expert 4
Organisator
Elite member
Buksers,
Net toch de stap gezet om een bijdrage aan het forum te leveren, de inzet en kwaliteit en sfeer vind ik die paar centen per dag wel waard.
Maar even een (vast te hard) uitgesproken gevoel: zou het niet erg eerlijk zijn de lezers een hogere bijdrage te vragen dan de schrijvers?
Ik denk dat je dan zelf bepaalt en verantwoordelijk bent voor, aan de ene kant het leuk en interessant houden/maken van het forum door mee te posten of aan de andere kant alleen meelezen en dan de beschikbare informatie te waarderen door een grotere €€€ bijdrage.
Just my € 0.02 ;).
Groeten,
HJM

(maakt mijn bijdrage vandaag samen 0.07)
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top