• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Verkoop Tips Bezoekje aan Krale Schietsport

Stephan

Admin
Administratie
Elite member
Donderdag 6 juni begon als een grijze dag. Mooie dag dus om een bezoek te brengen aan het nieuwe pand van Krale Schietsport in Staphorst. Hoewel ik voorbereid was op veel werd ik toch overvallen door de enorme inhoud van het pand. De vriendelijke medewerkers deden enthousiast en uitgebreid verslag van alles wat er aangeboden werd. Wat een ongelooflijke hoeveelheid buksen hangen daar op displays. En de hoeveelheid dempers, richtkijkers, pellets en andere accessoires, pfffffff.
En hoewel jacht/vuurwapens en airsoft niet mijn ding is kun je ook daar alleen maar van onder de indruk raken. Ik kan iedereen aanraden om daar een kijkje te gaan nemen. Let op, het maakt hongerig....
Bekijk bijlage WhatsApp Video 2019-06-06 at 12.27.37.mp4
 

Bijlagen

Laatst bewerkt:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top