• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Te Koop BSA Lonestar .25 met GinB kolf

Bruno

Vaste Schutter 1
Wegens verschuiving van interesse in de schietsport te koop mijn in perfecte staat verkerende BSA Lonestar origineel .25 buks is voorzien van one of a kind GinB kolf. De originele kolf is er ook bij en verkeerd nog in een smetteloze staat ook niet in geboord voor swivel of wat dan ook. Het liefst verkoop van de gehele set dus met beide kolven, GinB kolf word alleen los verkocht als de Lonestar met de originele kolf verkocht is. De buks schiet echt perfect op 100 meter bij een druk van 120 Bar heb er zelf weinig mee geschoten was meer voor de heb. De loop is 60 cm lang voor de kenners. Kijker hoort niet bij de koop !

Mijn Prijs voor de complete set 995 Euro De buks met originele kolf voor de vaste prijs van 750 Euro. Ze zijn steeds moeilijker te verkrijgen zeker in deze sublieme staat geld heb ik niet nodig voor iets anders dus graag geen idiote biedingen of zo ga ik niet op in. Het liefste ophalen dan zie je wat je koopt geloof dat ik zelfs het boekje nog heb. Bij serieuze interesse mag je mij bellen 06-17576788

Groeten Bruno66.
 

Bijlagen

Ongelezen Berichten

Facebook Page


Top