• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Optiek Bug Buster vs Bug Buster

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

barleduc

Vaste Schutter
Na 4 weken wachten eindelijk m'n 2[sup]de[/sup] Bug Buster binnen. De eerste 2 weken zijn nodig voor de export papieren en de laatste 2 voor de verzending. Ik kreeg nog een complimentje van de verkoper dat ik de papieren in 1 keer goed had ingevuld. Hij zei: “weet je wel hoeveel mensen het verkeerd invullen”..Ik dacht ja ja...
Maar wat lees ik op een site van een NL handelaar:...


Het wachten was op een exportvergunning; die wordt tegenwoordig door steeds meer landen geëist om aan schieten gerelateerde speeltjes te kunnen exporteren. Engelse handelaren kunnen daardoor geen bruikbare richtkijkers meer naar buitenlandse handelaren of prive personen sturen.
Nadat de formulieren vier maal opnieuw werden ingevuld is eindelijk de exportvergunning afgegeven....
Was dus geen geslijm naar mij toe maar blijkt dus waar te zijn haha.


Wat zijn de verschillen tussen de UTG/Leapers Bug Buster en de Center point Bug Buster?
De UTG heeft een eye relief van ik schat zo'n 10cm en dat is wel 2x zoveel als de Center point, hierdoor zit je natuurlijk wat lekkerder achter de kijker.
Draaiknoppen zonder kapjes, je kan ze wel vast zetten en zelf nullen.
Een kruis met 9 dots.
Genoeg verschil om een 2[sup]de[/sup] aan te schaffen.


Review filmpje van de UTG Leapers


Naast elkaar
P1010875-1.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top