• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Richtkijker Caldwell XLA Pivot camo

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

Airshooter82

Vaste Schutter
IMG_20191115_191755.jpg
Deze bipod gekocht voor m'n Marauder met plastic hendeltje erbij voor snelle aanpassing pivoteren.
Bipod gekozen omwille van het geringe gewicht (255g), gemakkelijke pivoteer functie met optioneel hendeltje en ça va prijsje (70+13€). Montage ging snel, alleen pivoteren met hendeltje was ofwel te stroef of te los zodat ik het ding niet vast gezet kreeg en het stalen borgstaafje er makkelijk uit viel:cautious:.
Heb om dit op te lossen een iets dikkere rondel achter het borgplaatje geplaatst, nu kan ik de pivoteer functie gebruiken zonder veel kracht op het plastic hendeltje te zetten als ik kantelfunctie wil vast zetten.
Met deze kleine aanpassing werkt de bipod zoals het hoort (y) .
Schieten met bipod en richtkijker met vergroting vind ik heel fijn, spijt dat ik me niet eerder zo'n ding aangeschaft heb...
 
Laatst bewerkt:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan