• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Forum Ideeën **Correct Email-account, of je lidmaatschap wordt verwijderd !**

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

NoReply

Algemeen
Administratie
Elite member
Zorg dat je email account werkt die je hebt opgegeven op dit forum. Vandaag heb ik ook weer een aantal accounts moeten verwijderen (paar zelfs nog tot gisteren actief hier aanwezig) waarvan het email-adres niet meer klopte en wij onze emails terugkregen.

Undelivered Mail Returned to Sender
Undeliverable:Wij gaan niet uitzoeken wie deze leden zijn, en/of ze allemaal aanschrijven of deze aub, een correct email adres willen opgeven, in hun accountdetails (daar hebben wij geen tijd voor).
Werkt je email-account niet, dan wordt je lidmaatschap per direct verwijderd en zou je opnieuw moeten registreren met een correct email adres.

Wil je geen emails van ons ontvangen dan kan je dit zelf aan / uit zetten in je
Account-Details <Klik

Een correct werkend email adres is een voorwaarde voor een lidmaatschap op dit forum.


1557604741545.png
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top