• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Techniek Crosman 2240/AS2250 mods

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:20)

Spike

Vaste Schutter 1
Elite member
Goeden avond allen,20180604_195902.jpgUitgelakt zijn wij voor nu, wij zijn zeer blij met het resultaat, en dat al helemaal voor een eerste keer.De lak hebben wij gespoten op de grips in een schoenendoos, snel spuiten en doosje dicht tegen het meeste stof. Lachen hoor hielp wel, moet pa alleen niet zijn doosje stoten met wegzetten wat resulteerde in het opnieuw afnemen met thinner en opnieuw spuiten, dit keer wel voorzichtig weggezet. Meerdere malen.Mijn scherpe oog heeft genoeg gezien wat nog verbeterd zou kunnen worden aan de grip qua lakwerk maar ik zie dit als een leering, en de boys vonden het nu wel mooi genoeg. Verder hebben we het trekkergedeelte gepolijst en van speling vrij gemaakt. We hebben de stalen pinnen vervangen voor 3,2mm hss staal van een boor, de metalen veerring hebben we vervangen voor zelfgemaakte plastic ringen om uit te proberen, later maken we dit in een andere uitvoering.(staal) Grappig dat er aanzienlijk weinig speling overblijft.
Nu nog even geduld voor de levering van een scoop van schutter Yves uit België, nogmaals dank hiervoor dat wij deze mocht overnemen van je, en de stalen breech met nieuwe loop bij Metura vandaan waar ik overigens ontzettend fijn ben geholpen door Teun. Onze handen jeuken al. Het is wel leuk hoe die jongens van mij zich verheugen op de volgende stap die we gaan zetten, "ik ook".
Fijne avond nog allen en tot horen. Groeten Jeroen en Kids.20180604_195933.jpg
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top