• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Algemeen Informatief Dale aka Zephyr is vandaag gestorven

D-T-R

Vaste Schutter 3
Spijtig om dit nieuws te moeten vernemen. Ikzelf heb Dale ook enkele keren ontmoet op shoots waar ik met plezier aan terug denk. Hij was iemand met veel kennis over onze hobby.
Sterkte aan zijn vrienden en familie.
D-T-R
 

Remy

Forum Elite 2
S.T.S.
Wat een mooie herinneringen aan een man die de sport een warm hart toedraagt. Moge hij rusten in vrede. En voor jou veel sterkte met dit verlies. Soms herdenken we vrienden met een gevoel van verlies dat dat van familie evenaart of zelfs overstijgt. Dat zegt een hoop over de persoon ik kwestie.
 

Joek

Forum Expert 4
Forum Sponsor
OB Collectief
Heel erg verdrietig nieuws! Gecondoleerd met het verlies van je kameraard JW. En iedereen op het forum gecondoleerd met het verliezen van een forum genoot.
 

Jan Buks

♥♥♥ ♥♥♥♥
Administratie
Forum Sponsor
OB Collectief
Gisteren nog even bij Donna geweest (Dale zn vrouw), het verlies is uiteraard erg zwaar voor haar. Vandaag was al de uitvaart, deze werd in besloten kring gehouden. het was een mooie dienst in een zeer ontspannen en vrije setting, kinderen mochten wat op de kist tekenen, en mensen konden er wat op schrijven, die in het midden van allen was opgesteld. De gasten konden er omheen zitten op banken of aan tafeltjes er werd genoten van koffie en gebak. Er werden een paar mooie woorden gesproken. ook Dale z'n schietvrienden van de DFTA waren aanwezig en er werd een stukje voorgedragen door hen, die je hier kan lezen.
Foto's van Dale werden op televisie schermen afgebeeld en zijn lievelingsmuziek werd gedraaid, met als klap op de vuurpijl natuurlijk het nummer van de Sex pistols met "I did it my way".
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan