• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Algemeen Informatief De Edgun Morana Knutsel dagen

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Luchtbuks.com

WM16
Winkelier
Ja, waar blijft de tijd toch! In 2014 kwam Eduard naar Nederland en hadden we een Edgun owners middag in Hulten, op mijn schietclub... Ed vloog over uit Rusland en kwam gezellig een paar dagen bij me op bezoek. Zie de trotse foto van Ed met de groene Morana.... Perfecte buks, super trekker. Sexy looks! Maar: Er bleek toch wel wat te verbeteren aan de buks (bleek al snel).... Vervelend natuurlijk.... Maar: ook heel leuk. Ik rapporteerden de verbeterpunten terug aan Ed en maand na maand werkten we aan de oplossing. Zo werd het blok verstevigd door het te verlengen. Er bleek een essentieel bevestigingspunt van de trekkergroep niet gemonteerd te zijn. En: zo waren er nog wel wat dingetjes. Wij geloven immers nooit in barrelbands......Enfin Na wat vloeken tieren en janken was hij eindelijk perfect :)....
Natuurlijk heb ik er nog steeds een paar in voorraad (het lot van de handelaar :))..... En: Hij schiet dat het een lust is.... echter: De rubberised griplaag ging 'plakken' en dat is niet lekker.

Dus: de afbijtpot tevoorschijn getoverd en .... Even later de verf afbranden er maar op en de Festool aangeslingerd. Agressie werkt soms echt heel erg goed :)...

Wow.... Die rat look is ook wel leuk eigenlijk.... Maar: Dat wordt natuurlijk toch maar traditioneel spuitwerk.....

Wordt vervolgd!
 

Bijlagen

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top