• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


"Fun"Shoot De Gooische Luchtschutters Bussum AFGELAST

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:23)

Stephan

Forum Elite
Forum Sponsor
Welkom op de website van De Gooische Luchtschutters!

DGL is een "open" schietvereniging. Met open bedoelen wij, dat je geen lid hoeft te zijn om bij ons te komen schieten. Wij maken gebruik van de faciliteiten in het clubgebouw van SV "De Vrijheid" te Bussum.

Onze altijd gezellige schietavonden worden op de laatste vrijdag van de maand gehouden van 20:00 tot 23:00 uur en dat 10 keer per jaar. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk.

Per avond betaalt iedere schutter € 10,- baangeld en schiet je met je eigen luchtdrukwapen (er zijn geen clubwapens beschikbaar). Een veiligheidsbril is verplicht (eigen bril mag ook) en dient zelf meegenomen te worden! Gehoorbescherming wordt aangeraden.

In de maanden juli en augustus vinden er geen schietavonden plaats vanwege de zomerstop.
De avond in december wordt altijd eerder in die maand gehouden i.v.m. de feestdagen.

Agenda: zie website

Baaninfo:
- Maximaal 25 meter
- 10 schietpunten (5x staand, 4x zittend, 1x liggend)
- Kaartafstand per schietpunt instelbaar op 10, 12.5 of 25 meter
- Automatisch kaarttransport
- Veerbuksen, PCP's en CO2 toegestaan
- Geen kaliber-/energierestricties
- Geen demperverplichting
- Veiligheidsbril verplicht! (geen bril = niet schieten)
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan