• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Pellets & Solids Deel jouw groepjes van MP-solids

geetee

Team Limburg
Team Limburg
Elite member
Ik vroeg me af wie allemaal met die MP-solids bezig is en wat de resultaten zijn, dus start ik alvast met wat vandaag geschoten groepjes te plaatsen.
Buitenste ring is 95mm, diameter van de 9 is 5cm en de diameter van de 10 is 3cm.
Geschoten op 100mtr met de BSA lonestar .22 korte loop op 260mtr/sec. op ca 200bar
Mp-solids 34 grain cal..22 kleine mal, kopje en eerste ringen gesized op 5,54mm en laatste ring op 5,64mm

1.JPG

2.JPG

4.JPG


5.JPG

5.52 solid MP mold light.jpg
.
 
Laatst bewerkt:
Topic starter Soortgelijke Topics Forum Antwoorden Datum
Roelant Pellets, Solids & Targets 7

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top