• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Pistool Diana mod. 5

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Stephan

Admin
Administratie
Elite member
Gisteren was ik even bij Herman Sprakel in Enschede langsgegaan om mijn Weihrauch HW100 op te halen na een revisie. Op de vraag of ie nog wat te verkopen had kwam er uit een hoekje een ingeruilde Diana mod. 5 tevoorschijn. Of dat niet iets voor mij was. Herman kent mijn verzamelwoede voor (oudere) luchtpistolen en had gelijk mijn aandacht. Herman wilde er graag afstand van doen en nu is ie van mij.

IMG_4293.JPG

Toen ik het pistool wat beter bekeek viel mij meteen de houten grip op. Ik meende toch echt dat een mod.5 een kunststof grip had. Blijkt het een speciale uitvoering met een houten grip en ingegraveerd Diana logo. Er zitten wel wel roestplekjes op de actie en de loop maar met wat poetswerk is dat wel snel verholpen. Een ander dingetje is dat de pellets niet uit de loop komen. Waarschijnlijk heeft ie te lang in een hoekje gelegen en zal ik de zuigerafdichting moeten vervangen.

IMG_4292.JPG

Het luchtpistool is in afmeting best groot en doet niet veel onder voor de BSA Scorpion, het grootste en zwaarste luchtpistool dat ik heb.

IMG_4291.JPG
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top