• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Span/Knikbuksen Diana mod 50 maar welke precies?

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

#1
Hallo mede buksfanaten,

Sinds een jaar of 10 heb ik een geweldige Diana mod 50 in mijn bezit. Na dagen, zelfs weken internet afstruinen naar exacte info over deze buks heb ik nog nergens een identieke gezien.
Wat ik al wel weet via een wapenexpert in Dld is dat de pistoolgrip een militaire uitvoering is en dat het daarmee waarschijnlijk een model 50 voor de export was begin jaren 60. Het is in Duitsland gebouwd maar de export modellen waren krachtiger dan in Dld was toegestaan.
Is er iemand die misschien nog meer weet te vertellen? Alle weetjes zijn welkom, ik vind het gewoon leuk om zoveel mogelijk van de toch al wat oudere buks te weten te komen wat altijd leuk is om te vertellen nij een gezellige borrel met vrienden ;-)

Bedankt alvast voor de info
Gr Frits

IMAG0492.jpg

IMAG0492.jpg IMAG0493.jpg
 

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Top