• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Evenement DON’T DREAM IT, SHOOT IT

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Stephan

Admin
Administratie
Elite member
Op initiatief van Buksforum.nl en in samenwerking met de organisatie van Winterswijk-Shoot-Unlimited is recent de luchtbuksvakhandel het voorstel voorgelegd om tijdens de shoot een of meerdere luchtbuksen voor te stellen en de aanwezige schutters in de gelegenheid te stellen om er mee te schieten. Daarop is door een aantal verkooppunten enthousiast gereageerd.

Voor 8 juli komt vanaf ca. 12.00 uur Alfred de Vries van Joppie’s Dump – Team Airguns om daar een aantal topbuksen voor te stellen. Op het voorlopige lijstje staan nu;
 • 1x Beaumont .25 met W2S kolf voor 100 meter met Leica 6-26x56 longrange scope;
 • 1x Beaumont SuperMatch .30 met W2S kolf op Airgun-solids met een Bushnell Tactical 6-24x50 Tactical (onder voorbehoud);
 • 1x Daystate Red Wolf en/of Wolverine High-lite, nader te bepalen.
Red Wolf.jpg
Dus heb je altijd al een keer een Beaumont willen vasthouden en uitproberen op 50 of 100 meter? Of wil je de Daystate Red Wolf in het echt beleven? Nu kan het én je hebt de kans om Alfred de Vries, ontwerper en bouwer van de Beaumonts, het hemd van het lijf te vragen.

Planning
De planning van de shoot op 8 juli is net als anders, van 10.00 uur tot en met 13.00 uur zijn de banen gereserveerd voor de deelnemers aan de shoot. Baanbijdrage is €10,-. De demo is voor de deelnemers aan de shoot gratis.

Vanaf 13.00 uur tot 14.00 uur als de shoot is afgelopen is er uitsluitend nog de demo.

Voor mensen die niet willen deelnemen aan de shoot is er de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief van €5,- uitsluitend de demo vanaf 13.00 uur te beleven met de mogelijkheid om zelf te schieten.

Maar als je nou slim bent neem je lekker je eigen luchtbuks en/of – pistool (alleen lucht/CO2 dus) mee en schiet je vanaf 10.00 uur voor €10,-. Er is een 10 meter pistoolbaan, een 25, 30, 50 en 100-meter baan. Op elke baan zijn meerdere schietplekken. Er mag met elk kaliber geschoten worden, ook zonder demper.

See you op de Winterwijk-Shoot-Unlimited bij Schietbaan Jaspers!

Let op, als je wilt komen is vooraf aanmelden verplicht via winterswijk-shoot@outlook.com onder vermelding van je naam en de baanvoorkeur of dat je uitsluitend voor de demo komt. Je ontvangt een bevestiging met de schietbaanregels.

Beaumont supermatch.jpg
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top