• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Wedstrijd Eerste Open Benelux 2018 Field Target & Hunter Field Target België

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Jan Buks

Admin
Administratie
Elite member
Eerste Open Benelux 2018
Bron: http://www.h-ft-benelux.eu
Field Target en Hunter Field Target
21 and 22 April 2018
La Ferme du Chateau Grupont, Ardenne, België

1519031014740.png
Over Ons
Bron: http://www.h-ft-benelux.eu/over-ons/

Bij de Europese Kampioenschappen Field Target 2017 heeft Heli Jalakas de vraag gesteld wie ook een dergelijk evenement zou willen organiseren. Onze voorzitter Patrick van Herten heeft die vraag ter harte genomen en is op zoek gegaan naar mogelijkheden. Het allerbelangrijkste daarbij is een terrein dat geschikt is voor het organiseren van een evenement van een dergelijke omvang. Op het moment dat Huan Keovilay meldde dat hij wellicht een terrein gevonden had in de Belgische Ardennen, is het balletje gaan rollen en hebben de ideeën een serieuze wending genomen.

Organiseren van grote evenementen doe je niet alleen, daar heb je een grote groep enthousiaste vrijwilligers voor nodig. Een groep van circa 20 schutters uit België en Nederland was bereid om hieraan mee te helpen en hebben vervolgens de (H)FT BeNeLux organisatie opgezet. Het gaat hier om FT èn HFT schutters van verschillende Belgische en Nederlandse verenigingen, die allen ruime ervaring hebben met het
organiseren van wedstrijden en die ook internationaal geen onbekende personen zijn.


Ons doel is om Nederland en België op de kaart te zetten als organisator van grote internationale wedstrijden. Hiervoor organiseren we meerdaagse wedstrijden, waarmee het voor de internationale schutters interessant is om de reis naar onze schietlocaties te maken.

Vanaf 2018 willen wij tweemaal per jaar een Open Benelux wedstrijd organiseren. In eerste instantie zullen dat gecombineerde wedstrijden FT en HFT zijn. De eerste twee wedstrijden staan inmiddels gepland, april en oktober 2018. Bij voldoende belangstelling kunnen we vanaf volgend jaar wellicht aparte evenementen voor FT en HFT aanbieden.

Daarnaast willen we Europese Kampioenschappen organiseren. HFT in 2019, FT in 2020.

We hopen u ook te mogen verwelkomen bij een van onze Internationale wedstrijden.


PDF-bestand: http://www.h-ft-benelux.eu/wp-content/uploads/2017/12/OpenBeneluxApril2018_invitation.pdf
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top