• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Verkocht & Gesloten El Gamo expomatic 2100

Status
Niet open voor verdere reacties.

Rob_1981

Forum Expert 1
Forum Sponsor
OB Collectief
Bij deze verkoop ik mijn el gamo expomatic 2100.
De originele delen zijn gereviseerd. Ijzerwerk is dus opnieuw geblauwd en het houtwerk is net zoals hij origineel was weer mat zwart gemaakt.
En aantal onderdelen is zelf gemaakt omdat deze nieuw niet meer te koop zijn, zoals de trekkerbeugel, het magazijntje (voor minstens 25 pellets) en de achterste montage van het magazijn.
Werkt perfect, mits de pellets niet te lang zijn of loden rondballetjes gebruiken.
De buks is verbazend nauwkeurig en snel door te laden.
Ik vraag voor deze buks €125,- serieus bieden mag altijd.
DSC_0040.JPGDSC_0041.JPGDSC_0042.JPGDSC_0043.JPGDSC_0044.JPG
Verzenden of afhalen is mogelijk, bij verzenden zal ik de buks wel uit de kolf moeten halen ivm de lengte.
 

Rob_1981

Forum Expert 1
Forum Sponsor
OB Collectief
Mag weg voor €100,- of iets anders interessants.
Samen met de hw50 ruilen voor een Diana stormrider bijvoorbeeld...
 

Rob_1981

Forum Expert 1
Forum Sponsor
OB Collectief
Niemand interesse in deze buks?
Kom maar op met een redelijk bod...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan