• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Forum Ideeën Elite lidmaatschap voor 1 euro p/maand

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

Jan Buks

Elite Expert 3
Administratie
Forum Sponsor
OB Collectief
OT Groep
Forumlid.fw.png
Hoera! Onze lidmaatschappen zijn in prijs verlaagd.

Upgrade en krijg maximale rechten op dit forum.

Over dit onderwerp zijn op het forum al diverse topics en reacties verschenen.

De upgrade accounts voorzien in meer gebruikersmogelijkheden op het forum. Aangezien de meeste leden gewoon gebruik blijven maken van het basic-account is het zeer waarschijnlijk en aannemelijk dat dit account qua gebruikersmogelijkheden voldoet aan de wensen van de meeste leden.

Tijd om meer duidelijkheid te verschaffen!

Wie maakt het forum tot wat het nu is?
In principe zijn dat de leden zelf. Leden zijn grofweg in drie categorieën te plaatsen.

Actieve leden:
Zij plaatsen regelmatig inhoud (topics, reacties e.d) en leveren dus een regelmatige actieve inhoudelijke bijdrage aan de content van het forum.

Passieve leden:
Merendeel van de leden valt in deze categorie. Zij plaatsen bijna geen content. Zij gebruiken het forum als een kennisbank en af en toe als vraagbaak. Zij lezen liever en zijn bij voorkeur passief dan dat zij actief deelnemen.

Actieve, forum ondersteunende leden:
Leden die ook op vrijwillige basis ondersteunde werkzaamheden verrichten ten behoeve van het forum.
Dit zijn de leden die zich inzetten om het forum een succes te laten zijn, het forum te onderhouden, te vernieuwen en daar waar nodig te verbeteren.

Iedereen kan zichzelf wel terugvinden in een van de deze drie bovengenoemde categorieën. Let wel! Het is aan ieder lid zelf hoe hij/zij als lid acteert. Het is een vrij forum en er worden zo min mogelijk verplichtingen opgelegd en dat moet zo het liefst zo blijven.

Feit is wel dat het forum tijd en geld kost. Het gaat dan om kosten van hardware/software, veiligheid, onderhoud, verdere ontwikkeling, beheerskosten content etc. etc..
Iedereen begrijpt wel dat aan een forumplatform als dit de nodige kosten zijn verbonden, los van het gegeven dat er door een handjevol vrijwilligers veel werk verzet wordt om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Dit onafhankelijke forum heeft geen inkomsten uit advertenties, draait op vrijwilligers, een aantal vaste leden, mod's en admin's steken er belangeloos veel tijd en geld in. Het uiteindelijke doel moet echter zijn dat het forum gaat draaien op de opbrengsten van de upgrade accounts.
Als er meer geld beschikbaar komt ontstaan er ook meer mogelijkheden om het forum verder te ontwikkelen, nog interessanter te maken en wat voor de leden te gaan doen. Voor alle duidelijkheid, het forum heeft geen winstoogmerk!

Dit is exact de reden waarom leden de mogelijkheid geboden wordt om vrijwillig een upgrade account te nemen. Een upgrade dus een bijdrage in de kosten van dit forum om daarmee het forum voor nu en later up-to-date en in de lucht te houden.

Ieder lid is lid geworden met een reden en ongeacht hoe hij zich opstelt als lid (actief,passief e.d.) maakt hij/zij gebruik van dit forum en haalt en/of deelt zijn informatie, kennis, wetenswaardigheden en dergelijke.

Bijna niets in de wereld is gratis, upgrade uw account voor 1 euro per maand naar een Forum Sponsor lidmaatschap.
Help en ondersteun het forum met een upgrade van je account!
Forumlid.fw.png

 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan