• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Voorstellen En weer een zieltje erbij

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

timbus

Losse Flodder
Hallo allemaal,

Ik ben Tim uit Nijmegen. Ben in de markt voor een nieuwe (andere) buks en kwam zodoende voorbij dit forum.

Heb al leuke onderwerpen gelezen en hoop nog meer te ontdekken. Zoals een baan in de buurt om te kunnen schieten en een winkel waar je terecht kunt voor supplies, maar ook om buksen vast te kunnen houden. Hes van Zweeden is gestopt...
Maar ook hoe goed (en met welke buks) solids te schieten. Vind het interessant om de verschillen over afstand te zien.

Ben nu in het bezit van een Benjamin Discovery. Vond het leuk dat er zoveel after market spul voor te vinden is. Ik sleutel graag. Heb een andere breach met rear bolt die magazijntjes accepteert en een fully shrouded barrel. Andere trekker erin en schiet nu best aardig op 30 meter. 470B4079-143A-41B0-A668-01A2574776BA.jpeg

Vind een .30 buks (denk aan een fx boss) wel interessant. Wil meer lange afstand gaan schieten, maar weet nog geen baan in de buurt.

Groeten Tim
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top