• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Algemeen Informatief Ervaringen met Mundilar Portugal.

J.B.J

Schutter 2
Forum Sponsor
OB Collectief
OT Groep
Ik heb eens zitten kijken op de Mundilar website voor een Air Arms S510 XS Xtra Ultimate Sporter, wat zijn jullie ervaringen met Mundilar ?, want het zijn geen tientjes verschil met hier in Nederland, maar zelfs meerdere honderden euros verschil, en het transport ( over de weg ) van Air Arms UK naar Nederland is vast goedkoper dan van Air Arms UK naar Portugal, waarom dan dit hoge prijsverschil zoals bij b.v. luchtbuks.com ?, want die heeft ook alleen maar een internet / webshop winkel, dus ook geen fysieke winkel met de extra kosten zoals huur, hypotheek, gas, stroom, enzv., net zoals bij Mundilar, en Mundilar verdient er toch ook genoeg aan, anders was hij al lang foetsie. De inkoop bij Air Arms zal dan goedkoper zijn voor Mundilar, maar hij verkoopt de Air Arms ook voor veel minder dan hier , maar omdat hij er dan meer verkoopt, verdient hij meer. Want er zijn altijd meer mensen die 1000,00 euro te besteden hebben dan mensen die 2000,00 euro te besteden hebben. Mvgr. Jan. PS. ik vond ook een internet website in Sevilla, Spanje, en die vraagt voor excact dezelfde AA S510 XS Xtra Ultimate Sporter nog 50,00 euro minder, dus nog veel meer verschil.
 

Facebook Page

Top