• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Voorstellen FF voorstellen

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

sjeuf12

Schutter
FF voorstellen zei Jan, dus dat doen we dan maar.

Ben nu 63 en woon in Maastricht. Van oudsher zijn er altijd buksen in mijn familie geweest; mijn vader had 2 stuks Diana knikloop 4.5mm vanuit de jaren '50.
Zelf heb ik in de 80'er jaren een Sheridan pompbuks aangeschaft (5.5mm) en een, nu "stout", CO2 pistool 4.5mm van Umarex.

Heb eea vorig jaar weer eens afgestoft en gangbaar gemaakt; een van mijn hobbies is zo'n ding helemaal uit elkaar prutsen... Daarbij driftig gebruik gemaakt van het Internet padje, voor kennis en onderdelen, en hierbij van de weg geraakt richting PCP.
Dat wordt voor de toekomst wel mn ding; nu een Hatsan ATP2 6.35mm (met demper en red dot) en daar hoort natuurlijk een compressor en olie/water scheider bij... van de handpomp had ik na twee keer een cylinder pompen wel helemaal genoeg...
Verder staat er nog een Hatsan Bullmaster of Barage (semi-automaat) en misschien een FX (regulator) op de planning, maar alleen als die in 6.35mm leverbaar zijn.

Heb in de tuin een klein schietbaantje aangelegd en in overleg met de buurman wordt daar af en toe, met een vriendenclubje, wat geschoten.
De buurman zelf doet dan af en toe ook mee... is wel lachen; hij heeft Parkinson dus het is wel zaak om achter de buurman te blijven als hij aan de beurt is ;-)

gr Ser
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top