• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Voorstellen FF voorstellen

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Jerome

Losse Flodder
Hoi,

Heb me vandaag aangemeld dus bij deze stel ik me even voor.
Ben Jeroen en schiet al wat jaren af en aan met luchtbuksen en pistolen.

Na een tijdje wat minder actief met schieten, heb ik deze week een buks toegevoegd aan mijn collectie.
Het is de Hatsan 125 sniper Vortex 6.35mm. Vandaag voor het eerst wezen schieten en dat valt niet tegen.

Ik begon met de H&N Baracuda Hunter Extreme, maar echt mooie groepjes kreeg ik er niet mee. Toen met de JSB Exact King Diabolo proberen. Daarmee schoot ik op 30 meter een paar keer gat in gat.

Dus ik heb de smaak weer te pakken vandaar dat ik me hier heb aangemeld.
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top