• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Bullpup/dog Foto's Fx Impact

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

weatherby

Forum Expert
#1
Op verzoek even een nieuw draadje voor de foto's die ik op de IWA van de FX Impact heb gemaakt.

Agendapunt nummer 1 voor ons IWA bezoek was voor mij de FX impact. En mijn eerste indruk werd bevestigd, die ga ik dus meteen kopen zodra hij uitkomt:) We hebben een half uur, drie kwartier over de Impact gepraat met Johan Axelsson en dat ding zit echt boordevol innovatieve snufjes. Kaliber is te wisselen in 60 seconden, 5 standen power adjuster, klepveerspanning instelbaar, klepslag instelbaar, regulator van buitenaf instelbaar etc. etc.
Er worden nieuwe magazijntjes voor gemaakt die een grotere capaciteit hebben dan de gebruikelijke, zelfindexerende magazijntjes van de Royale/Bobcat/Boss, maar de voorgenoemde magazijntjes passen ook in de Impact.
Hij zou ongeveer 2000$ gaan kosten (prijs van de Bobcat in US is vanaf 1650$ ter vergelijking) en hij had het erover dat hij ergens midden zomer uit gaat komen. De Impacts op de IWA waren overigens mockups en nog niet schietklaar.
Ze zijn nu behoorlijk gas aan het geven om de Wildcat in de schappen te krijgen. Ook een zeer mooi buksje overigens(y)

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg
 

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Top