• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Targets Foto's van mijn schietkast

August

Forum Expert
Redactie
Elite member
Zoals beloofd! Hier zijn de foto’s van mijn "flightcase schietkast".

Men neme een overtollige flightcase. (60x50x50). Kopen kan ook maar dit formaat kost rond de 120 euro.
Als extra beveiliging een stalen achterplaat van 4mm dik. Ook een staalplaatje in de deksel met foam erop geplakt
De staalplaat en binnenkant is beplakt met zelfklevende Easydemp.

De kist is voor de helft (25 cm) met rubbersnippers gevuld.
Aan de binnenkant een rand van zacht hout op 25 cm om zachtboard plaat o.i.d aan te bevestigen (stop voor de rubbers snippers) en om schietkaart op te bevestigen. Ik heb er nog een vlokkenschuim plaat van 3,5 cm dik tussen zitten.

Geheel is best zwaar maar met wieltjes eronder verplaats ik hem makkelijk.

Voila, de schietkast is waterdicht, geluidloos en ziet er netjes uit. De kast mag zowaar in de tuin blijven staan van de baas :whew:4:whew:4.

IMG_0092.jpg IMG_0099.jpg IMG_0098.jpg IMG_0101.jpg
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top