• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Aanbieding ! FX Impact Hi CAP Side Shot Mag Easyloaders Pro

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

Jan Buks

Elite Expert 2
Administratie
Forum Sponsor
OB Collectief
www.speedloader.nl

Easyloaders voor FX Impact Hi-Cap Side Shot Magazijn. Verbeterde versie met bewegende delen!
022_RealSpeedload01.JPG

Razendsnel en gemakkelijk je magazijn laden in het veld of op de schietbaan!
Je kan kiezen om een aantal dure FX magazijnen aan te schaffen á 59,- per stuk, of je schaft een set van 3x Easyloadersrs aan voor dik onder die prijs.
022_RealSpeedload02.JPG

Thuis je speedloaders vullen incl de extra span-pellet / Slug, en op de baan lekker snel je magazijn laden waar je er maar eentje van nodig hebt (die bij de buks zat tijdens aankoop).
 • 5.5 mm / .22 - 28 schots
 • 6.35 mm / .25 - 28 schots
 • 7.62 mm / .30 - 23 schots
Uiteraard kan je er voor kiezen om meerdere setjes van 3 aan te schaffen, en zo heb je meerdere alternatieven voor magazijnen. Of gewoon per stuk. Voordeel is dat er geen veerdruk zit op de span-pellet/slug.


Werking:


Let op! Dit type is continu onderhevig aan verandering in looks, uitstraling en werking. Het kan zijn dat de foto iets afwijkt van de door jouw ontvangen Speedloader.

022_GlowInTheDark_Zwart.JPG


www.speedloader.nl
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan