• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Aanbieding ! FX Impact Speedloaders te koop

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

Jan Buks

Elite Expert 2
Administratie
Forum Sponsor
OB Collectief
www.speedloader.nl

Speed-loaders voor FX Impact Hi-Cap Side Shot Magazijn.

Razendsnel en gemakkelijk je magazijn laden in het veld of op de schietbaan!
Je kan kiezen om een aantal dure FX magazijnen aan te schaffen á 59,- per stuk, of je schaft een set van 5x Speedloaders aan voor onder die prijs.

Thuis je speedloaders vullen incl de extra span-pellet / Slug, en op de baan lekker snel je magazijn vullen waar je er maar eentje van nodig hebt (die bij de buks zat tijdens aankoop).
 • 5.5 mm / .22 - 28 schots
 • 6.35 mm / .25 - 28 schots
 • 7.62 mm / .30 - 23 schots
IMG_3264.JPG

Uiteraard kan je er voor kiezen om meerdere setjes van 5 aan te schaffen, en zo heb je meerdere alternatieven voor magazijnen. Of gewoon per stuk. Voordeel is dat er geen veerdruk zit op de span-pellet/slug.

Werking:
- Verdraai de deksel 25° op de pijl (R) en haal de span-pellet uit de speedloader.
- Span je magazijn op met deze pellet / Slug.
- Zet je magazijn op de speedloader.
- Draai nu deze 2 om (magazijn en speedloader).
- Haal de speedloader van het magazijn af, en je magazijn is gevuld. Een handeling van enkele seconden!Met een setje van 4 speedloaders heb je een heel goed, beter en goedkoper alternatief dan het aanschaffen van extra magazijnen.
Inmiddels getest door meerdere FX bezitters en verbazend handig bevonden, "het vullen van mn magazijn gaat erg snel en heb nu meerdere goedkopere magazijnen op zak! En tijdens het snel vullen past alles precies.".
IMG_3268.JPG


De speedloaders komen in standaard kleuren (zie foto's), maar kunnen ook op verzoek geleverd worden in zelf gewenste afwijkende kleuren. Het kan dan wel zijn dat deze niet op voorraad liggen en in die kleuren geprint moeten worden.

IMG_3269.JPG

Wil je bestellen? Stuur dan een privéberichtje naar "Jan Buks", geef aan de hoeveelheid en evt eigen 3 kleuren. (deksel, knop en loader). Laat ook weten hoe je wilt betalen en geef direct je postadres op waar we deze naar toe kunnen zenden,

www.speedloader.nl

IMG_3271.JPG
IMG_3273.JPG
IMG_3274.JPG
IMG_3275.JPG
IMG_3277.JPG
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan