• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Luchtgeweer PCP FX Indy / FX Independence mening?

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

D-T-R

Vaste Schutter 3
Hey,

Ik surf al een tijd online op zoek naar info over de FX Indy en/of FX Independence.
Nu lijken er mij nog niet zo extreem veel info en meningen (of filmpjes) over online te staan.

Ook qua prijs vind ik nie echt een antwoord.
Hier in Belgie vond ik een site van 'wapenhandel frank' die FX indoet, maar deze buksen staan nie op die lijst.
Zijn deze nog te nieuw, en nog nie op de belgische markt te krijgen?
Of heeft er iemand al één en kan je hierover iets meer vertellen?
Merci alvast
grtz

(ps: Ik interesseer me vooral in de .22)
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top