• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Aanbieding ! Gamo CFX Royal 4,5 mm 16 joule HFT uitvoering

Gebruikers die deze discussie onlangs hebben bekeken (Totaal:0)

Teun

Schutter 1
Winkelier
Klik hier voor meer informatie/onze webshop.

Je verwacht het wellicht in eerste instantie niet, maar net als alle andere merken kan een Gamo luchtbuks na enige aanpassingen uitstekend presteren! Dankzij een goede aanbieding vanuit de Gamo importeur willen we de beginnende HFT'er een prachtige budget aanbieding geven!

Deze CFX Royal onderspanner met vaste loop is door ons teruggetuned naar 16 joule. De buks is voorzien van een nieuwe kortere (fabrieks) veer die goed in de veergeleider past. Geen fancy tuningsnaam, maar wel gewoon strakke toleranties. De zuiger zelf is gepolijst en voorzien van een wat soepelere* zuigerdichting. (De standaard zuigerseal van gamo is vrij hard en beschadigt snel) Het resultaat? Een trillingsvrij kort en rustig schot, precies wat handig is om accuraat te schieten.

Dit alles is gemaakt in combinatie met een keine trekkertune om de standaard zware / slechte trekker acceptabel te maken voor een wedstrijdschutter. Prima voorspelbaar breekpunt dankzij strak polijstwerk en een langere stelschroef die veilig is afgesteld en volgens vast is gezet met locktide.

Volledig klaargemaakt voor de beginnende HFT'er, zeer budget vriendelijk! Het is een speciale aanbieding met slechts enkele stuks op voorraad! Op is hierna ook echt op. Uitproberen is mogelijk in onze winkel. De buks schiet het beste met JSB exact van 0,547 gram en de eerste test op 12 meter liet zien dat de buks makkelijk een groepje van een 10 cent muntje neerzet.

Een richtkijker wordt niet bij de buks geleverd en kan in overleg met ons gratis geplaatst en afgesteld worden. We raden aan om voor een Hawke vantage richtkijker te gaan, afhankelijk van wat de eisen zijn in het algemeen kiezen we samen met u een passend stuk optiek uit.

De CFX schiet ongekend goed voor een luchtbuks in deze prijsklasse. En nog een mooi stukje hout ook...

Leverbaar vanaf 25 oktober!

Gewicht:3,5 kg
Looplengte 450 mm
Totale lengte 1160 mm
11 mm montage rail

Wij geven bovendien 2 jaar garantie op deze buks! Klik hier voor meer informatie/onze webshop.
CA151.jpg
CA151-2.jpg
CFX-Royal-2.jpg
CA151-3.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Bovenaan