• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Tech Vraag Gamo CO2 Extreme probleempje

S@ntos

Über Plinkert van huis uit
Organisator
Elite member
Forum genoten,

Vorig jaar heb ik na lang zeuren de Gamo CO2 Extreme overgenomen in 5.5mm, lekker brute buks.
xcvbn_2.jpgindex.jpg
Ik ben best wel gek van deze buks want ik heb zijn voorganger ook, de Gamo G1200..
1index.jpg
Nu heb ik hem na de verhuizing hierheen gehaald en er mee gaan schieten en ik ben niet echt tevreden...het ene schot gaat knijterhard en het volgende is net hard genoeg om de pellet weg te krijgen of er gebeurt helemaal niets.
De buks dateert van 2012 en heeft niet echt veel geschoten( nog geen doosje Rockets) waardoor het probleem veroorzaakt zou kunnen zijn.
De buks lekt niet, de capsule zit mooi tegen het ventiel en alle delen werken......
24827.gif
Heeft iemand zo'n buks en weet waar dit aan zou kunnen liggen of is er een kenner in Noord Holland die me zou willen helpen het ding correct na te zien?

Ik heb de leverancier, Shogun, ten tweede male gemaild maar heb nog niets mogen vernemen......

Ps: plaatjes zijn van internet gejat...
 

Ongelezen Berichten

Facebook Page

Top