• Welkom op dit gezellige luchtbuksforum voor Nederland en België.

  Dit onafhankelijke forum is opgezet door liefhebbers in het schieten met luchtdruk. Ons forum biedt een veilig platform voor zowel de serieuze wedstrijdschutter als de hobbymatige individuele tuinschutter en alles wat daar tussen zit . Mede om die reden houden wij het forum laagdrempelig en hebben we gezelligheid hoog in het vaandel staan.

  Ook als nieuwkomer in de luchtdruksport is het zeker het overwegen waard om lid te worden van dit forum.
  Binnen het forum is veel kennis en ervaring waar u als lid gebruik van kunt maken. U kunt het forum gebruiken als kennisbank, vraagbaak en/of gewoon als een informele sociale ontmoetingsplaats van mensen met een gezamenlijke hobby, het luchtbuks schieten en alles wat daarmee samenhangt.

  Natuurlijk is het ook belangrijk om zelf een actieve rol op het forum te spelen. U haalt dan het meeste uit het forum en u zult ontdekken hoe leuk het is om uw kennis, ervaringen, foto’s, wetenswaardigheden, leuke gebeurtenissen te delen en “last but not least” nieuwe contacten op te doen.
  Zoals eerder aangegeven. Ervaring of nieuwkomer, het maakt niet uit! De leden van het forum maken het forum zoals het is: een dynamische omgeving die zich constant ontwikkelt en vernieuwt en een extra plezierige dimensie/toevoeging aan uw hobby kan bieden.

  Schroom niet, doe mee en maak een account aan en u zult ontdekken met hoeveel passie vele van uw mede-hobbyisten omgaan met de hobby en/of sport en welke mogelijkheden het forum u verder kan bieden.


Pistool Gamo PR-45 voorcompressie-pistool

Leden die dit recent bekeken hebben. (Totaal:0)

Stizzo

Forum Expert 1
Pro member
#1
Nog een nieuw (ik kende hem niet) voorcomprimeer pistool van Gamo

De PR-45

De Gamo PR-45 is een zeer mooi pistool.
Het spannen van het luchtpistool gaat door de bovenkant op te tillen.
Dit pistool levert een uitstekende nauwkeurigheid voor het oefenen van schietoefeningen op afstanden van ongeveer 20 meter.
Dit pistool heeft een zeer goede balans, schiet erg prettig.Op voorraad bij verschillende bukshandelaren.
 

Bijlagen

Topic starter Soortgelijke Topics Forum Antwoorden Datum
Stizzo Luchtbuks Pistool 15

Soortgelijke Topics

Ongelezen Berichten

Top